سفارش تبلیغ
صبا ویژن

حضرت عشق جل جلاله
 

امروزه استفاده از امکانات ارتباطی اعم از تلفن همراه، تبلت، شبکه های اجتماعی، ماهواره و ... در جامعه رونق فراوان دارد و همین رونق فراوان است که می تواند مشکلاتی رابه همراه داشته باشد که توجه به نکات زیر را ضروری می نماید.

1 . مشخص نمودن مبنا و نگرش. برای استفاده از این امکانات، ابتدا باید مبنا و نگرش اصلی خود را مشخص کنیم. چون وقتی ما به سراغ این امکانات می رویم، باید دست به انتخاب بزنیم. برای این کار لازم است ملاک انتخاب داشته باشیم که آن ملاک، همان مبنا و نگرش ما است. یعنی نباید اینگونه باشیم که هرچه نشان دهند را تماشا کنیم؛ بلکه نشان دادنی های فاخر را باید انتخاب کرد و نشان دادنی های بُنجل را برای افراد بُنجل گذاشت.

2 . انتخاب. اگر بدون انتخاب عمل کنیم و صرفا یک پیام گیرنده صرف باشیم، به این معنی است که ما خود را شهروند درجه دو فرض نموده ایم و پیام دهنده را شهروند درجه یک و تصورمان از پیام دهنده این است که یک سری واقعیات! را به ما ارائه می دهد؛ پس هرچه داد را باید قبول کرد!

3 . فعالانه عمل نمودن و نه منفعلانه. گذاشتن علامت سوال، جلوی پیام هایی که ارائه می شود، را می توان فعالانه دیدن نامید. یعنی نباید اینگونه باشیم که هرچه نمایش داده می شود را به عنوان یک واقعیت و سخن حق، قبول کنیم؛ که البته این، ممکن نیست مگر به اینکه خود، اهل مطالعه و تفکر باشیم و به عبارتی سعی کنیم باسواد باشیم!

4 . زمان تامل. برای رعایت نکته سوم، ‌نیاز به زمان تامل داریم. یعنی ذهن ما برای پردازش اطلاعات نیاز به زمانی دارد که اطلاعات به او داده نشود؛ بلکه فضای تامل و تفکر و آرامشش برایش فراهم گردد.

5 . محدود نمودن ورودی های اطلاعاتی. رعایت نکته چهارم، با سیل اطلاعاتی که به سمت ما روان است ممکن نمی باشد. بنابر این باید این سیل را محدود نمود و قابل کنترل ساخت. یعنی باید راه های ورود اطلاعات را با توجه به وقت و امکانات و مطالعه ای که داریم، محدود نماییم. ورود همه جانبه اطلاعات و عدم پردازش آنها، اضطراب آور است و مانع استفاده صحیح از اطلاعات می شود.

 

 


[ یکشنبه 94/4/7 ] [ 5:34 عصر ] [ محمدحسین بلاغی ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 24
بازدید دیروز: 63
کل بازدیدها: 334244





Powered by WebGozar